Свято наближається – гайда за подарунками!

«…Jingle bells, jingle bells… Чоловікові – теплий светр, улюбленій свекрусі – пухнастий плед, сину з дочкою – новорічні піжами, племінниці – ляльку, а на ялинку – гірлянду на батарейках. Ой, мало не забула про кота Барсика! Йому – улюблений корм, щоб задоволено муркотів. Піду в шопінг-центр «Територія мінімальних цін» – там усе це є, і ціни мінімальні».

Це – найкращий план у метушливі передноворічні дні. У мережі магазинів «Територія мінімальних цін» уже готові до напливу покупців. Частина крамниць під’єднали до генераторів, щоб перебої з електрикою не завадили планам підготуватися до свят і потішити найдорожчих у світі людей корисними і приємними подарунками.

Перший у святковій каруселі – день Святого Миколая. Саме на дитячі теплі речі – штани та взуття діє знижка до 30 % від стартової ціни. Але малюків завжди більше ваблять забавки, і тут є з чого вибрати: від біжутерії, настільних ігор та наборів для творчості до інтерактивних та радіокерованих іграшок.

А одразу за Миколаєм – Новий Рік – сімейне свято, а «Територія мінімальних цін» – це мережа шопінг-центрів для всієї родини. Тож, де обирати різдвяні подарунки, ви вже здогадалися. До того ж, нині на зимові речі діють знижки. Тут величезний вибір товарів для всієї родини – можна і подарунки всім купити, і родину для свят одягти, і ялинку вбрати. А колекція новорічних прикрас справді вражає: величезний вибір кульок та інших іграшок, мішури, віночків, гірлянд – всього не злічити. А ціни – мінімальні: кульки – від 6 грн, ялинки – від 179 грн, гірлянди – від 79 грн.

Щоб був стимул покласти під новорічну ялинку побільше сюрпризів, у грудні шопінг-центри «Територія мінімальних цін» дарують додаткові бонуси. На всі покупки нараховується 5% бонусів, а 1 бонус дорівнює 1 гривні. Тож обирати всім подарунки в мережі шопінг-центрів дуже вигідно.

Приємна дрібниця: у більшості магазинів мережі надають послугу святкового пакування подарунків!

«Територія мінімальних цін» святкуватиме вже свій дванадцятий Новий рік. За цей час мережа розрослася до 13 величезних шопінг-центрів, де представлено близько п’ятисот тисяч найменувань різних товарів. Більшість магазинів – у Києві, також пощастило Чернігову та Івано-Франківську. Філософія мережі – надати можливість усім родинам незалежно від рівня доходів та життєвих обставин одягатися модно та стильно, купувати якісні речі для своїх сімей, створювати затишок і жити в комфорті! Всім цього бажаємо у Новому році! Святкуйте родиною!